Ellen parkinson project

sinds november 2013

Stel je voor: je bent 43 jaar, moeder en echtgenote, je runt een kledingwinkel, geniet van je sociale leven. En je hebt Parkinson. Iets eenvoudigs als met een volle wasmand van de trap lopen, is verleden tijd. Met de (mentale) krachten, die ze nog heeft, ziet Ellen van Velthoven uit Zierikzee haar ziekte als een kans. Door de oprichting van de stichting ‘Ellen Parkinson Project’ zamelt ze geld in voor onderzoek naar de oorzaak van Parkinson.

Met jouw bezoek aan LIFEHEART Live 2017 en daarmee jouw bijdrage worden belangrijke stappen gezet in het onderzoek naar de oorzaak van Parkinson.

50.000 mensen met parkinson!

In Nederland lijden vijftigduizend mensen aan Parkinson. Een progressieve ziekte, waarvan niemand de exacte oorzaak weet. Dit moet veranderen! Met haar stichting ‘Ellen Parkinson Project’ zamelt Ellen van Velthoven geld in om hier onderzoek naar te doen: “Wanneer de oorzaak gevonden wordt, kunnen meer mensen geholpen worden”. Samen met neuroloog, Bart Post van het Radboud universitair medisch centrum, wordt gezorgd dat het geld op de juiste plek terecht komt. Wil je meer lezen? Bekijk hier de folder waarin Ellen openhartig vertelt over haar ziekte en uitlegt waarom het onderzoek zo hard nodig is.

samen voor epp

We hebben drie bands van Schouwen-Duiveland uitgenodigd om te spelen voor dit goede doel en zullen hiervoor entreegeld vragen aan mensen die deze avond bezoeken.
Kom naar LIFEHEART op zaterdag 20 mei 2017 en feest mee voor Ellen Parkinson Project. Of koop je eigen geloof, hoop en liefde in een unieke locker. Je kunt het sieraad bestellen door € 28,- over te maken op rekening NL65 RABO 0192 0904 10 met vermelding van je NAW gegevens. Of koop hem bij Kompassen voor € 25,-. Het doel van deze avond is zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Ellen Parkinson Project en stil te staan bij het feit dat we mogen genieten van het leven, elkaar en heerlijke muziek.